Σαν σήμερα από τον υπέροχο Mitsozz Grammozzys.

 

 

 

Σαν σήμερα το 1989 κυκλοφόρησε η τρίτη δουλειά των Αμερικανών Exodus με τίτλο “Fabulous Disaster”. Αυτή τη φορά το συγκρότημα κινήθηκε σε πιο μελωδικά και τεχνικά standards. Ήταν το τελευταίο τους άλμπουμ με drummer τον Tom Hunting, μέχρι την επιστροφή του το 1997, λόγω μιας ασθένειας του.

 

Το τραγούδι είναι εμπνευσμένο από την αιματηρότερη ταραχή που συνέβη σε φυλακή των ΗΠΑ. Συγκεκριμένα έγινε στο σοφρωνιστικό κατάστημα της πόλης Santa Fe τον Φεβρουάριο του 1980.

 

Σαν σήμερα το 2002 οι Dream Theater κυκλοφόρησαν τον δίσκο “Six Degrees Of Inner Turbulence”. Το ομώνυμο τραγούδι είναι το μεγαλύτερο σε διάρκεια που έχουν γράψει καθώς διαρκεί 42 λεπτά!!! Επίσης ήταν το τελευταίο άλμπουμ τους που ηχογραφήθηκε στα φημισμένα Bear Track Studios της Νέας Υόρκης. Το ομότιτλο κομμάτι, διαρκείας 42 λεπτών, είναι χωρισμένο σε 8 μέρη. Η θεματολογία του έχει να κάνει με 6 ψυχιατρικές παθήσεις. Συγκεκριμένα διπολική διαταραχή, μετατραυματικό στρες, σχιζοφρένεια, επιλόχια κατάθλιψη, αυτισμό και σύνδρομο πολλαπλής προσωπικότητας.

 

 

Mitsozz Grammozzys

 

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.