TripNote

https://linktr.ee/tripnote

 

Οι TripNote είναι μία μπάντα melodic hardcore, από την Αργυρούπολη.
Δημιουργήθηκε το 2014 και αποτελείτε από 4 άτομα.
Άρης Ευσταθίου στα φωνητικά, Δημήτρης Καραγιάννης στην κιθάρα,
Πάνος Δουβάρας στο μπάσο και Κώστας Ευσταθίου στα τύμπανα.

Οι TripNote έχουν στη δισκογραφία τους 4 άλμπουμ:
“TripNote EP” (2014),
“Nomadic Mind” (2015),
“Distance” (2018),
“Vertical Mirror” (2020)
“Farewell Forever” (2022).

Ο ήχος της μπάντας είναι σκοτεινός και συναισθηματικός, στα πλαίσια του ”ευρωπαϊκού” melodic hardcore
αλλά και με αρκετά hardcore punk στοιχεία. Αντίστοιχο ύφος και στιχουργικά με ιδιαίτερο χαρακτήρα,
εμπνευσμένο από την καθημερινή ζωή και τις δυσκολίες της, αφήνοντας πάντα,
ελεύθερα και εύκολα τον ακροατή να ταυτιστεί μέσα από τα κομμάτια, σε συνδυασμό με τον ανάλογο ήχο.

Οι TripNote έχουν συμμετάσχει σε αρκετά φεστιβάλ της underground σκηνής, και όχι μόνο,
έχουν μοιραστεί την σκηνή με μπάντες από το εξωτερικό, ενώ συχνή είναι και η παρουσία τους και σε περιοχές
εκτός Αθηνών μέσα από τα συχνά τουρ που πραγματοποιούν εντός συνόρων.

Τελευταία τους κυκλοφορία το άλμπουμ.”Farewell Forever”. Με τα δύο πρώτα κομμάτια του
άλμπουμ να έχουν δημοσιοποιηθεί και με βίντεο κλίπ.